مهاجرانی: دولت به دنبال اذیت کردن بخش خصوصی نیست پزشکیان: ایران هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهد شد پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت

داوطلبان انتخابات در تمامی مراحل باید قانون را رعایت کنند

نماینده مردم دشت ورامین در مجلس شورای اسلامی گفت: در طول ۴۰ سال انقلاب، حدود ۳۲ سال حاکمیت دولت در دست اصلاح طلبان بوده است و باعث عدم پیشرفت کشور اصلاح‌طلبان است و آنها باید پاسخگوی عقب‌ماندگی کشور باشند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 02
کد خبر: ۲۹۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید حسین نقوی پس از ثبت نام در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در نشست خبری بیان داشت: عرصه انتخابات نظام جمهوری اسلامی که به برکت خون شهدای ا‌نقلاب اسلامی بدست آمده است یک عرصه دموکراتیک، آزاد و قانونمند برای حضور همه نخبگان و همه کسانی است که فرصت نمایندگی مردم را در خودشان می‌بینند. 

 

وی افزود: باید همه ما قدر این عرصه را بدانیم و معتقدم اگر حوزه انتخابی دشت ورامین ۵۰ نفر داوطلب نمایندگی داشته باشد به این معناست که ۵۰ شهروند ما خودشان را در حد نمایندگی مجلس شورای اسلامی می‌دانند و اگر این تعداد به ۱۰۰ نفر برسد بدین معناست که ۱۰۰ نفر خودشان را واقعاً در حد و اندازه نمایندگی می‌بینند و این رشد و تعالی یک جامعه را نشان می‌دهد و ما واقعاً از حضور همه کسانی که احساس می‌کنند این توانمندی را دارند و می‌توانند وکالت ملت را برعهده بگیرند، استقبال می‌کنیم.

 

نقوی حسینی گفت: قانونمندی و قانونگذاری در محور کار نماینده است و نماینده‌ای که خودش قانونگذار است و خودش ناظر بر اجرای قانون است باید در همه مراحل انتخابات در چهارچوب قانون حرکت کند و در تمام مراحل از قانون تبعیت کند و خلاف قانون حرکت نکند چون با فلسفه نمایندگی مغایرت دارد.

 

نماینده دشت ورامین در مجلس بیان کرد: مجلس شورای اسلامی یکی از ارکان نظام جمهوری اسلامی است که ۲۹۰ نماینده برای مدت ۴ سال مسئولیت قوه مقننه را برعهده می‌گیرند. جایگاه قوه مقننه در نظام اسلامی جایگاه خیلی مهم است چون افرادی که این تریبون و کرسی را بر عهده می‌گیرند باید بتوانند از عهده مسئولیت نمایندگی که قانونگذاری و نظارت بر اجرای قانون است برآیند.

 

وی افزود: ما دو اولویت در انتخابات داریم، اولویت اول مشارکت مردم در عرصه سیاسی است، باید برای همه نامزدها و همه حامیان نامزدها مشارکت حداکثری مردم هدف اول باشد چون مردم پای صندوق‌های رای می‌آیند و به هر کسی که می‌خواهند رای می‌دهند.

 

نقوی حسینی تاکید کرد: در بین نظام‌های سیاسی دنیا یکی از آزادترین و واقعی‌ترین انتخابات در ایران برگزار می‌شود، بنابراین باید تلاش کنیم حداکثر مردم پای صندوق بیایند و رای دهند و به دنیا نشان دهیم که مردم پای نظام و انقلاب ایستاده‌اند.

 

نماینده مردم دشت ورامین در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این روند حرکت نامزدها نوع بیانات تبلیغات و اظهار نظرها و نوع نشست و برخاست‌ها و برنامه‌های رسانه‌ای روی مشارکت مردم مستقیماً تاثیر می‌گذارد.

 

وی افزود: مرجع رسیدگی به صلاحیت‌ها در قانون تعریف شده است و حوزه‌های نظارتی کارشان را انجام می‌دهند ولی روند رسیدگی به صلاحیت‌ها روند قانونی دارد و شورای نگهبان ناظر است یعنی هر نوع قضاوت و نظارتی کند از نظر ما قانونمند و قابل قبول است و ما تابع قانون هستیم.

 

نماینده مردم شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: در طول ۴۰ سال انقلاب، حدود ۳۲ سال حاکمیت دولت در دست اصلاح طلبان بوده است و باعث عدم پیشرفت کشور اصلاح‌طلبان است و آنها باید پاسخگوی عقب‌ماندگی کشور باشند.

 

وی اضافه کرد: کسی در نظام جمهوری اسلامی واقعاً نمی‌تواند از پیش، خودش را موفق و پیروز عرصه انتخابات بداند چرا که مردم انتخاب می‌کنند و باید نماینده با مردم صادق صحبت کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر